Zakaj se naše stranke odločajo za Sonal®? Spoznajte naše prednosti!

Tehnična znanja

Imamo izjemna tehnična znanja, ki smo jih pridobili ob izvedbi neštetih dokončanih projektov. Ta naša znanja in izkušnje vam prinašajo odlične tehnične rešitve pri senčilih. Naša posebnost je, da vam znamo prisluhniti in odlično svetovati tako, da najdemo res pravo rešitev za vas, tudi če imate zelo zahteven problem.

Tradicija

Opiramo se na 40 let tradicije lastne izdelave senčil. Zbiramo izkušnje in črpamo rešitve tudi za najzahtevnejše izzive. Imamo lasten razvoj in lastno proizvodnjo, tako da so naša senčila prilagojena našemu trgu.

Profesionalnost

Vsaka od naših strank je edinstvena. S sebi lastnimi željami, potrebami in idejami kako te potrebe zadovoljiti. Svetovanje in iskanje najboljših rešitev za vas je naš skupen cilj. Le ta je dosežen, ko smo oboji zadovoljni. Naročnik z rešitvijo in mi z izvedbo.

Dolga življenska doba senčil

Vsi smo zadovoljni kadar nas neka stvar v svojem delovanju navdušuje. Naš cilj je izdelovati proizvode, ki ne samo da dobro delujejo, temveč da dolgo dobro delujejo in služijo svojemu namenu. Brez nujnih ali izrednih posegov, z minimalnimi stroški vzdrževanja. Prav zato imajo naša senčila dolgo življenjsko dobo. To zagotavljamo z vgradnjo najvalitetnejših materialov in s stalno kontrolo v proizvodnji.

Naša senčila zagotavljajo odlično delovanje in najmanj 10 letno življenjsko dobo.


rank tracker